4 Mart 2013 Pazartesi

Deparline - Kariyer Grup Online İş Platformu




8 Ocak 2013 tarihinde %100 yerli sermaye ile TC Kanunlarına uygun olarak resmi faaliyetlerine başlayan firmamız , Kişisel Bakım - Hijyen ve Temizlik - Sağlıklı Yaşam alanlarında kendi üretimi özel kalite ürünler ile pazarda önemli bir pay sahibi olarak aynı zamanda serbest girişimcilere önemli bir gelir kaynağı sağlayabilmek amacı ile yola çıkmıştır.
Firmamız dünyada ilk defa uygulanan kendi oluşturmuş olduğu BinaryDepar isimli kazanç modeli ile internet üzerinden çalışmak isteyen kişilere oldukça ciddi bir kazanç imkanı oluşturmuştur.

Onaylı ve kalitesinden vazgeçemeyeceğiniz ürün gamına sağladığı %30 sıcak satış karı ile satış konusunda yetenekli olan kişilerin çok ciddi cirolar yapmasına olanak vermektedir.

Yine bir ilk olarak her üyesine yıllık kar paylaşımdan pay alma hakkı tanıyan firmamız tüm üyelerini firmanın ortağı olarak görmektedir.

Hangi meslekten olursanız olun mutlaka kendinize uygun bir çalışma şekli bulabileceksiniz

Amacımız size yeteneğinize uygun olabilecek tarzda bir iş imkanı sağlamak ve en uygun çalışma şeklini tesbit ederek bu konuda eğitim vermektir.

Firmamız bizimle satış , reklam , internetten çalışmak isteyen kişilerin başvurularını değerlendirmektedir. Alt kısımdaki bağlantı aracılığı ile başvuru yaptığınızda bilgi alabileceğiniz online sunum odamıza otomatik olarak bağlanacaksınız.

1 yorum:

  1. Deparline oluşumunda yer alan kişiler hakkında bilgi sahibi olmadan , bu kişilerin söylediklerine itibar etmeyin .
    Okuyun , okutturun , ne kadar az kişi sömürülürse , bu oluşum da bir an önce biter ,gider ! Desteklerinizi esirgemeyiniz .

    http://hayalsaticilar.blogspot.com/

    YanıtlaSil